за нас   актуално   новини   документи      контакти 
 
новиниДЕНЯТ на ЕНЕРГЕТИКА по традиция се отбелязва в предпоследната  неделя на месец Юни. Тази година за  51- път българските енергетици ще празнуват своя професионален празник, за да се похвалят отново с постигнатото, да споделят тревогите и притесненията, да направят равносметка!

СКЪПИ ЕНЕРГЕТИЦИ, ПРИЯТЕЛИ,

УВАЖАЕМИ РАБОТОДАТЕЛИ, ПАРТНЬОРИ,

Description: Logo_NFE-LMРЪКОВОДСТВОТО на НАЦИОНАЛНА ФЕДЕРАЦИЯ на ЕНЕРГЕТИЦИТЕ с УВАЖЕНИЕ, ПРИЗНАТЕЛНОСТ и БЛАГОДАРНОСТ ВИ ПОЗДРАВЯВА по случай ВАШИЯ ПРАЗНИК – ДЕНЯ на ЕНЕРГЕТИКА.

Независимо, че енергетиката изпитва все повече трудности, заради: недалновидна държавна политика; природни бедствия и стихии; смяна на ръководства; засилващо се притеснение в частни и корпоративни производители и потребители; несигурност и все по-малко стабилност за работните места в изпълнение на изисквания на ЕС, без предлагане на мерки за поемане на рисковете и създаване на условия за по-лесно преодоляване на  последствията, ЕНЕРГЕТИЦИТЕ  са на своя пост и изпълняват ангажиментите си в служба и полза  на обществото!!

В тези празнични дни искаме да отдадем дължимото на социалния диалог, въпреки, че не винаги се покриват нашите – на синдикатите и на работещите очаквания, с предложенията на ръководствата.  Важното е - социалният диалог в енергетиката съществува!   БЛАГОДАРИМ ВИ РАБОТОДАТЕЛИ!

П О Ж Е Л А В А М Е

много здраве, морална и материална удовлетвореностдобро настроение

на Вас и Вашите семейства!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

 

Георги Петров

юни 2024 г.                                                                                ПРЕДСЕДАТЕЛ на НФЕ

събития

14.09.2023 | XX СПАРТАКИАДА НА ЕНЕРГЕТИЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ

12.09.2022 | XIX СПАРТАКИАДА НА ЕНЕРГЕТИЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ

14.09.2021 | XVIII СПАРТАКИАДА НА ЕНЕРГЕТИЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ

16.09.2019 | XVII СПАРТАКИАДА НА ЕНЕРГЕТИЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ С МЕЖДУНАРОДНО УЧАСТИЕ

НФЕ'1992-2024